MENU SLUIT
vr 14.04.2017
Albumpresentatie

Ashes of Many + For I Am King

Ashes of Many is terug van weggeweest! Na ruim een jaar hard werken met de bijbehorende radiostilte, presenteert de band haar nieuwe conceptalbum ‘Chasing Echoes’.

De muziek van de Gelderse metalband heeft zich ontwikkeld naar progressieve metal. De band komt met een combinatie van pompende ritmes en dreigende screams, maar ook melodieuze- tweestemmige zang en wijdse soundscapes.

In 2016 won de band de ‘Liever de Liemers Cultuurprijs’. Een prijs uitgereikt aan de beste culturele act uit de Liemers van de afgelopen 10 jaar. De band werd in 2015 uitgenodigd als special guest tijdens de Large Shake The Earth Tour. In dat zelfde jaar heeft de band het podium mogen opwarmen voor de legendarische band Atreyu. Eerder heeft de band het podium gedeeld met The Color Morale, Texas in July en Heart In Hand.

For I Am King

De eerste dans zal deze avond verzorgd worden door één van de hardste bands uit ons land: For I Am King! De explosieve female fronted metalband bracht vorig jaar hun debuut album ‘Daemons’ uit en stond op podia als Wacken en Jera On Air. Neem je oordoppen mee. We gaan knallen!!!