MENU SLUIT
vr 10.12.2021
Er wordt naar een vervangende datum gezocht

Áslaug

Als gevolg van de op vrijdag 26 november afgekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om dit evenement op te schorten. Wij onderzoeken of dit evenement kan worden verplaatst. Kaartkopers worden hierover geïnformeerd op het e-mailadres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Het kan zijn dat onze correspondentie in uw spam box terecht komt.

De IJslands-Nederlandse artieste en songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle Take From Me zorgde voor landelijke radio-airplay en plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streamingplatforms.

Áslaug

Inmiddels is Áslaug veranderd in een sterke en zelfverzekerde vrouw die zichzelf volledig opnieuw heeft uitgevonden. Het afgelopen jaar heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan haar tweede EP, Thirst, waarin ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier benadert. Elektronische pop, maar tegelijkertijd ook minimalistische muziek vormt de basis voor haar liedjes waarin ze terugblikt op vloeibare identiteiten in verschillende situaties. Het varieert van kwetsbaar tot dominant, van liefde tot haat. Live vertaalt ze samen met haar vierkoppige band deze verschillende identiteiten in dromerige melodielijnen, vocale meerstemmigheid en dynamische drumpartijen.

Eliën (support)

Singer-songwriter Eliën maakt alternative-pop en gebruikt film, muziek, beweging en live-performance om meerdere dimensies te creëren.  Haar dromerige synths, polyfone drifts en donkere downtempo grooves nemen je mee op een reis door de diepten van haar geest. Haar EP én korte film Naar het Blauw is poëtisch, rauw en levendig en gaat over liefde in een tijdperk van stress, angst en ongerustheid.