MENU SLUIT
zo 02.10.2022
Minimalistische elektronische pop

Áslaug

De IJslands-Nederlandse artieste en songwriter Áslaug verscheen in 2019 bijna uit het niets in de wereldwijde muziekscene. Haar debuutsingle Take From Me zorgde voor landelijke radio-airplay en plaatsingen in belangrijke internationale playlists op verschillende streamingplatforms.

Áslaug

Inmiddels is Áslaug veranderd in een sterke en zelfverzekerde vrouw die zichzelf volledig opnieuw heeft uitgevonden. Op haar tweede EP, Thirst, benadert ze elektronische popmuziek op een meer analoge manier. Elektronische pop, maar tegelijkertijd ook minimalistische muziek vormt de basis voor haar liedjes waarin ze terugblikt op vloeibare identiteiten in verschillende situaties. Het varieert van kwetsbaar tot dominant, van liefde tot haat. Live vertaalt ze samen met haar vierkoppige band deze verschillende identiteiten in dromerige melodielijnen, vocale meerstemmigheid en dynamische drumpartijen.

Eliën (support)

Singer-songwriter Eliën maakt alternative-pop en gebruikt film, muziek, beweging en live-performance om meerdere dimensies te creëren.  Haar dromerige synths, polyfone drifts en donkere downtempo grooves nemen je mee op een reis door de diepten van haar geest. Haar EP én korte film Naar het Blauw is poëtisch, rauw en levendig en gaat over liefde in een tijdperk van stress, angst en ongerustheid.