MENU SLUIT
za 10.03.2018
Minimal is hot!

Au Moins ft. Ferro

Na de succesvolle eerste editie keert de minimal clubavond Au Moins terug naar de bovenzaal met Luna Ludmila en VBX eindbaas Ferro!

Au Moins

Het collectief Au Moins komt met een serie clubnachten in Luxor Live, waarin de minimal sound centraal staat. Met een mix van gerenommeerde artiesten en ruimte voor nieuw talent toveren ze de bovenzaal om tot een ware minimal hotspot! Ze brengen de kenmerkende groovy sound van de nieuwe generatie, geïnspireerd door het werk van grootheden als Richie Hawtin, Luciano en Ricardo Villalobos.

Line-up

Ferro (VBX)
Luna Ludmila (Baile Musik)
Bravesh (Au Moins)

Ferro

Jasper Ferro zijn muziek wordt gekenmerkt door organische percussie en een warme, uitnodigende sound. Authentieke hardware en analoge instrumenten vormen de basis voor zijn producties. Zijn enthousiasme en grote toewijding als DJ/producer hebben geleid tot optredens bij o.a. HYTE, Kiesgrube, Fuse, Awakenings, Pollerwiesen, DGTL en Free Your Mind Festival. Naast DJ/producer is hij A&R van het Amsterdamse VBX label en heeft hij afgelopen jaar veel bekijks gekregen door zijn releases “The Neverending Story EP” op Lessizmore en “Meeting in Another World EP” op VBX. Ook met Spokenn (project samen met VBX member Reiss) timmert hij momenteel hard aan de weg. Met Ferro halen we de absolute top van de Nederlandse minimal in huis!

Kaartverkoop

Een kaartje is in de voorverkoop te bestellen voor maar €7,-

Presented by: Luxor Night Live