MENU SLUIT
di 26.12.2017
Minimal is hot!

Au Moins ft. Makcim

Arnhem snakt naar een goede minimal clubnacht en daar gaat het collectief Au Moins iets aan doen. Op 2e Kerstdag debuteren ze in de bovenzaal met de uit Rusland afkomstige Makcim!

Au Moins

Het collectief Au Moins komt met een serie clubnachten in Luxor Live, waarin de minimal sound centraal staat. Met een mix van gerenommeerde artiesten en ruimte voor nieuw talent toveren ze de bovenzaal om tot een ware minimal hotspot! Ze brengen de kenmerkende groovy sound van de nieuwe generatie, geïnspireerd door het werk van grootheden als Richie Hawtin, Luciano en Ricardo Villalobos.

Line-up

Makcim (VBX / Apollonia)
Yirkhu
Jackcc (Dorcas)

Makcim

De in Rusland geboren dj/producer verhuisde op 12 jarige leeftijd naar Nederland en wist toen al dat muziek een groot onderdeel van zijn leven zou uitmaken. Zijn producties op o.a. Raum Musik, Apollonia en VBX bleven niet onopgemerkt en worden gedraaid door alle grootheden in de scene. Zijn dj sets brengen hem in vooraanstaande Berlijnse clubs als Club der Visionaere, Hoppetosse en Arena Club. Verder vindt je hem op de beste de party hotspots in New York, Moskou, Amsterdam, Parijs en Ibiza. Maak je klaar voor een cocktail van house en techno gemixt tot diepe en sexy minimal grooves.

Kaartverkoop

Een kaartje is in de voorverkoop te bestellen voor maar €6,-

Presented by: Luxor Night Live