MENU SLUIT
do 23.03.2017
Een supermooie package-deal met drie opkomende bands!

AVI ON FIRE + Rilan + ATKD

Een supermooie package-deal met drie opkomende bands die we inmiddels allemaal kennen van 3FM, DWDD en de Popronde!

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van Neighbour Neighbour en onderdeel van Yellow Grass. Als AVI ON FIRE maakt hij eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. Alternatieve Pop met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT, Phoenix en Foals. Op drie maart 2017 heeft hij zijn eerste EP uitgebracht genaamd Win.

RILAN & THE BOMBARDIERS

Rilan Ramhane werkte samen met DJ/Producer PCM aan zijn debuut EP als Rilan & The Bombardiers; een veelzijdige eersteling met elementen van soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassiek met een onmiskenbare aanstekelijkheid. Zijn muzikale kleurenpalet is een eerbetoon aan het verleden, met een blik naar de toekomst. Live wordt hij begeleid door zijn band The Bombardiers: Luister, kijk en geniet want het plezier, de muzikaliteit en de energie spat van het podium af.

ALL THE KING’S DAUGHTERS

ATKD (All The King’s Daughters) wordt gevormd door tweelingzussen Nina en Laura Philips. ATKD maakt impressionistische popliedjes die worden omlijst door harmonieuze zanglijnen. Hun debuut-EP ‘Because I Wanted To’ kwam uit in januari 2015. Het eerste volledige album wordt verwacht in oktober 2017.