MENU SLUIT
di 25.06
Jacobiberg-muzikanten presenteren hun talent!

Bandavond Jacobiberg

Aanschouw de sterren van morgen bij de jaarlijkse Bandavond Jacobiberg! De muzikanten van alle leeftijden presenteren verschillende nummers in de bovenzaal van Luxor Live – zij volgen allemaal bandles of muziekles bij Jacobiberg. Trotse vaders, zorgzame oma’s, verre neef, goeie buur en zelfs de gekke tante die de dansvloer helemaal over gaat nemen; iedereen is welkom. Samen juichen we de helden op het podium keihard toe en maken we er voor iedereen weer een onvergetelijke avond van.

Bandavond Jacobiberg

De toegang voor de Bandavond is gratis. De deuren gaan om 18.00 uur open en de eerste band start om 18.30 uur! De volledige line-up en timetable worden later bekend gemaakt.

Bandles Jacobiberg

Wil jij ook in Luxor Live spelen? Neem bandles bij Jacobiberg, waarbij je samen met mede-muziekliefhebbers tweewekelijks repeteert en begeleid wordt door een professional. Lekker aan de slag met uitdagende liedjes en een afwisselend repertoire, waarbij je toewerkt naar de Bandavond! Perfect voor mensen die al een tijdje spelen, maar nog geen of weinig ervaring hebben in bandformatie. Wil jij meer weten over de band-lessen in de Jacobiberg? Check het HIER.

Popcentrum Jacobiberg

Al meer dan zestig jaar is Jacobiberg hét popcentrum van Arnhem, waar muziek tot leven komt. Volg lessen bij ervaren docenten, huur volledig uitgeruste oefenruimtes, ontwikkel je talent in onze DJ- en producerstudio’s of hops rond op een Jacobiberg-evenement, zoals de jaarlijkse Paasconcerten. Creatieve interactie staat bij ons centraal; onze broedplaats zit vol met artiesten en producers die van techno, rock, pop en punk houden. Kom een keertje langs, ervaar zelf de passie, vrijheid en fijne sfeer en dan ontdek je waarom Jacobiberg al decennia lang het kloppend hart van de Arnhems muziekscene is.