MENU SLUIT
do 02.09
Reggae, dub, soul, ska, pop

Bare Jams

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Bare Jams uit Engeland ontstond in 2011 toen twee bevriende straatmuzikanten besloten samen te gaan spelen. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zeskoppige formatie die over de hele wereld toert. De muziek van Bare Jams klinkt als een vrolijke mix van genres als reggae, dub, soul, ska en pop, geïnspireerd door bands als Will and the People, Fat Freddy’s Drop en La Pegatina.

Bare Jams

Het langverwachte debuutalbum This ‘n’ that, waarvan de eerste singles al te beluisteren waren, is zojuist uitgekomen. De liveshows van Bare Jams worden uiteraard gepresenteerd met enorme, onverschrokken energie. Positiviteit en good times stralen van het podium af!


Dit evenement is opnieuw verplaatst ivm de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!