MENU SLUIT
do 08.09

Bare Jams

Bare Jams uit Engeland ontstond in 2011 toen twee bevriende straatmuzikanten besloten samen te gaan spelen. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een zeskoppige formatie die over de hele wereld toert. De muziek van Bare Jams klinkt als een vrolijke mix van genres als reggae, dub, soul, ska en pop, geïnspireerd door bands als Will and the People, Fat Freddy’s Drop en La Pegatina.

Bare Jams

Het langverwachte debuutalbum This ‘n’ that, is eindelijk uitgekomen. De liveshows van Bare Jams worden uiteraard gepresenteerd met enorme, onverschrokken energie. Positiviteit en good times stralen van het podium af!

Kymara (support)

De Nederlandse, in Brighton (UK) woonachtige zangeres en songwriter Kymara leerde op jonge leeftijd hoe belangrijk het is om je gevoelens goed te kunnen uiten. Haar vader overleed toen ze pas 7 jaar oud was en het is mede dankzij de liefdevolle opvoeding van haar moeder dat ze leerde om open te zijn over haar emoties. Vandaag de dag benoemt ze deze kennis en kwaliteit als de drijvende kracht achter al haar muzikale verkenningen. Dus niet alleen tijdens het schrijven en componeren van nummers maar ook tijdens haar optredens waar je geraakt wordt door haar kalmerende, maar bij vlagen ook ruige neo-soul stem en haar opvallende lyriek waarin ze je meeneemt in haar verhaal.