MENU SLUIT
vr 27.07.2018
Chillen met live muziek

Bartok Beach: Simon Keats

Na drie mooie edities van Bartok Beach hebben we besloten de komende edities niet door laten gaan in verband met klachten over geluidsoverlast. Wil je toch een keertje komen borrelen? Zet dan alvast zondag 2 september in je agenda voor de seizoensopening van Theater a/d Rijn!

Deze zomer transformeert het terras van Theater a/d Rijn tot Bartok Beach: de meest zomerse plek om je week af te sluiten! Iedere vrijdag geopend van 17.00 tot 22.00 uur, en Luxor Live programmeert elke week live muziek!

Simon Keats

Op 27 juli komt muzikaal multitalent Simon Keats naar Bartok Beach. Het is onmogelijk om deze artiest in een hokje te stoppen. Hij riep een talkshow in het leven, hackte een dance-event en nam een plaat op in New York met sixties-held Eric Andersen. Maar laat je niet voor de gek houden door de bravoure. Zijn liedjes zijn breekbaar, eerlijk en puur; sfeervolle Americana op z’n best.

Het terras van Theater a/d Rijn ligt in het Bartokpark, naast het feestaardvarken! De optredens zijn iedere week gratis te bezoeken.