MENU SLUIT
vr 19.04.2019
Ep release. Support: Lotte Janssen

Bastian Steven

De afgelopen drie jaar schreef de Arnhemse soul-pop singer-songwriter Bastian Steven nieuw materiaal. In 2019 brengt hij voor zijn Solo-debuut drie EP’s uit. De eerste EP: ‘Give It Up’ verschijnt in april. Samen met band presenteert hij de eerste hiervan in Luxor Live!

Bastian Steven

Van 2010 tot 2015 was Bastian de leadzanger van de new-vintage-soul band ‘Dear Mr Man’. Na twee albums, optredens als support act van Kane en De Dijk en een tv-commercial van Hooghoudt Jenever, was een soloproject de volgende stap. Bastian ontmoette gitarist Niels Onstenk (AVRO-prijs Beste gitarist van Nederland 2013) en de juiste sparringpartner was gevonden.

De soulvolle popliedjes van Bastian zijn een persoonlijke reflectie op de wereld en bevatten zowel donkere als zonnige thema’s. De band waarmee Bastian Steven zijn live-shows speelt bestaat uit Bastian Steven: Lead vocals & Guitar, Niels Onstenk: Gitaar & backing vocals. Jeroen van der Ley: Bass & backing vocals, Mathijs Geerts (toetsen) en Maarten Kooymans op drums.

Lotte Janssen (support):

Deze uit Arnhem afkomstige singer-songwriter heeft een jazz achtergrond studeerde Jazz zang aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en van Den Haag. Geïnspireerd door levensverhalen en improvisatie maakt ze haar muziek: pure luisterliedjes die zich bewegen op de grensvlakken van folk, pop en jazz.