MENU SLUIT
di 11.04.2017
Mini-festival scholieren Quadraam

Battle of Q-Bands

Op dinsdag 11 april vindt in Luxor Live voor de tweede keer de Battle of Q-bands plaats. De Q staat in dit geval voor Quadraam. Quadraam is de grootste onderwijsorganisatie uit regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe waarbij zo’n 13.000 leerlingen hun middelbare schooltijd doorlopen. Quadraam vindt het belangrijk vindt dat er, naast goed onderwijs, ook de mogelijkheid voor leerlingen bestaat om zich op andere vlakken te ontwikkelen en te ontplooien…ook op het gebied van muziek.

Voor jonge muzikanten is optreden op het grote podium van Luxor Live een bijzondere ervaring. Dit mini-festival is speciaal opgezet om leerlingen van Quadraam-scholen de mogelijkheid te bieden op te treden in de professionele ambiance van Luxor Live en meteen laten kennismaken met musicerende leeftijdsgenoten. Vooraf doorlopen de leerlingen een workshoptraject bij Kytopia in Utrecht en op de avond zelf krijgen ze feedback van professionals uit het muziekwereldje over hun performance.

Vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat dit jaar nog eens dunnetjes over te doen! Niet meer als wedstrijd maar als showcase. Er is voor deze avond geen voorverkoop mogelijk. Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden voor slechts € 4,- p.p.