MENU SLUIT
vr 24.06.2016
Quadraam bandcontest

Battle of the Q-Bands 2016

Op vrijdag 24 juni vindt in Luxor Live voor de eerste keer de Battle of the Q-bands plaats. De Q staat in dit geval voor Quadraam. Quadraam is de grootste onderwijsorganisatie uit regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe waarbij zo’n 13.000 leerlingen hun middelbare schooltijd doorlopen. Quadraam vindt het belangrijk vindt dat er, naast goed onderwijs, ook de mogelijkheid voor leerlingen bestaat om zich op andere vlakken te ontwikkelen en te ontplooien…ook op het gebied van cultuur.

Sinds 5 jaar wordt in het Posttheater de Q-Night georganiseerd. Een leuk festival waarbij de Quadraam scholen hun beste 3 podiumacts laten zien op het gebied van dans, toneel en muziek. Deze bandwedstrijd is speciaal opgezet om leerlingen van Quadraam-scholen de mogelijkheid te bieden op te treden in de geweldige ambiance van Luxor Live en meteen de vriendschappelijke strijd met elkaar aan te gaan voor mooie prijzen. Zo mag de winnende band een dag de studio’s van Kytopia in voor een vette jam-opname. De jury zal bestaan uit zeer kundige muzikanten en programmeurs. Natuurlijk mogen bezoekers ook stemmen op hun favoriete band voor de publieksprijs. Het is dus belangrijk dat iedere band zoveel mogelijk supporters meebrengt.

Tijdens deze avond zullen bands van het Candea College, Beekdal Lyceum, Liemers College en het Stedelijk Gymnasium het podium betreden. We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen komen kijken om deze eerste Battle of the Q-Bands tot een daverend succes te maken!

Er is voor deze avond geen voorverkoop mogelijk. Kaartjes kunnen aan de deur gekocht worden voor slechts € 4,-