MENU SLUIT
vr 31.03.2017

Bertus Borgers & the Young Retro’s

Op vijftienjarige leeftijd, in de tijd dat The Beatles nog moesten doorbreken, begon de Brabantse muzikant Bertus Borgers bij de plaatselijke band The Evergreens. Door de jaren heen bouwde Borgers een unieke carrière op als zanger en saxofonist bij o.a. Sweetd’Buster en Groove Express. Daarnaast is hij een graag geziene gast bij Golden Earring, Raymond van het Groenewoud en Herman Brood, voor wie hij de hit ‘Still Believe’ schreef. Vandaag de dag is hij nog steeds terug te vinden op podia in binnen- en buitenland en rockt hij als nooit tevoren.
In 2015 koos Bertus de krenten uit zijn repertoire voor een nieuw album met de toepasselijke titel ‘Legacy’. Hij werd hierbij begeleid door The Young Retro’s. Zoals de naam al doet vermoeden, een band bestaande uit jonge honden die een hedendaagse interpretatie geven aan het oeuvre van de oude meester.

De nieuwe show bevat naast recenter werk ook klassiekers van ‘Dirty Underwear’, de underground van Mr. Albert Show en Sweetd’Buster. Kortom, alles komt aan bod en de grootmeester zelf laat zien dat hij na al die jaren nog steeds mee is met de tijd.

Let op: deze show stond eerder gepland op 25 november 2016. Mensen die in het bezit zijn van een kaartje en verhinderd zijn op de nieuwe datum, kunnen contact opnemen via info@luxorlive.nl en krijgen hun geld retour.

 

Deze avond is een ‘Jack Friday’-avond. Check hier wat dat inhoudt