MENU SLUIT
vr 09.09.2016
Reggae en nog veel meer

Betrayers of Babylon + Sex, Drugs ‘n’ Offbeats

Waar de bandleden van Betrayers of Babylon hun muziek vooral omschrijven als vreugdevol, zonnig en optimistisch, moet deze Arnhems-Duitse band niet worden onderschat. Hoewel het bandgeluid erg dynamisch en natuurlijk klinkt, barst deze band van de perfectionisten. Met reggae en ska als basis worden ook rock, pop, hiphop en zelfs een vleugje wereldmuziek gebruikt om hun kleurrijke palet te vervolmaken. De teksten lijken op het eerste oor soms lichtvoetig, maar gaan altijd ergens over – van een uiterst serieus onderwerp als de vluchtelingencrisis tot het gebruik van Autotune in de moderne popmuziek. De band bracht vorig jaar hun indrukwekkende debuutalbum Herzlich Wilkommen uit en is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld liefhebbers van Seeed en Peter Fox.

Reggae is zeker niet alleen bedoeld om op te chillen en te zweven, en het levende bewijs daarvan is Sex, Drugs ‘n’ Offbeats. De leden van deze band komen uit Berlijn, Keulen én Arnhem en vinden elkaar in hun voorliefde voor “driving roots-riddims, athmospheric dubsounds and big rock riffs”. Wees bedacht op een flinke stoot energieke en vooral ook dansbare muziek.

STUDENTENKORTING!
Op vertoon van een studentenpas krijgen studenten aanstaande vrijdag €2,50 korting aan de deur en betalen dus slechts €5,- voor een kaartje!