MENU SLUIT
di 21.11.2017
Snarky Puppy toetsenist Solo optreden

Bill Laurance Solo

In samenwerking met ArtEZ presenteert Luxor Live Bill Laurance Solo.

Toetsenist, componist, producer, arrangeur en Grammy-award-winnaar Bill Laurance is een van de eerste originele leden van de band Snarky Puppy waarmee hij wereldwijd is doorgebroken. Voor een speciaal solo concert op de vleugel komt hij naar Luxor Live!

Al vanaf zijn veertiende maakt Laurance als professional muziek. Naast zijn werk bij Snarky Puppy bracht hij tot nu toe drie eigen albums uit getiteld FLINT, SWIFT en AFTERSUN en heeft hij zijn eigen bedrijf waarmee hij muziek produceert voor films, reclames en diverse andere projecten. De media zijn unaniem lovend over zijn spel en werk en prijzen hem om zijn vernieuwing en relevantie. Ook dit jaar kunnen we een nieuw eigen album van Bill verwachten.

Bill Laurance heeft onder andere samengewerkt met artiesten als David Crosby, Morcheeba, Salif Keita, Bobby McFerrin, Terence Blanchard, Susana Baca, Lalah Hathaway, Laura Mvula, Jacob Collier, Musiq Soul Child, Chris Potter, Lionel Loueke, Carlos Malta, Miss Dynamite and The Metropole Orchestra.

Let op: deze show is semi-seated. U kunt zowel zittend als staand genieten van deze show. Als u per se wilt zitten doet u er verstandig aan om op tijd te komen.