MENU SLUIT
zo 06.09.2020

Billy Bray Band

De EP-presentatie van de Arnhemse countrygroep Billy Bray Band op zondag 6 september is helaas geannuleerd. De band geeft aan dat ze het jammer vindt, maar dat de onzekerheid rondom de anticoronamaatregelen een te grote impact heeft op de planning en voorbereiding van hun show. Uiteraard hopen ze later terug te keren in Luxor Live en dan ook nieuw materiaal te laten horen dat op dit moment wordt opgenomen!

Kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen hun geld terug krijgen. Let op: de e-mail kan in uw spambox terecht zijn gekomen.


 

De Arnhemse countrygroep Billy Bray Band presenteert deze avond hun allereerste EP getiteld Strong After Forever! Op deze release party treedt de band aan met de volledige, nieuwe bezetting én gastmuzikanten Peter van den Bosch (fiddle) en Jef Marinus (pedal steel)!

Billy Bray Band

Bianca en Wim de Vries leerden elkaar in 2014 kennen en deelden dezelfde passie, countrymuziek. Na twee roadtrips door Amerika, waarbij Nashville uiteraard op het programma stond werd Billy Bray Band geboren. In eerste instantie traden zij op als duo of trio en speelden ze bekende en minder bekende countrycovers. De behoefte om ook eigen werk te schrijven groeide alsmaar en heeft uiteindelijk geresulteerd in deze nieuwe EP!