MENU SLUIT
zo 06.09
Ep release

Billy Bray Band

De Arnhemse countrygroep Billy Bray Band presenteert deze avond hun allereerste EP getiteld Strong After Forever! Op deze release party treedt de band aan met de volledige, nieuwe bezetting én gastmuzikanten Peter van den Bosch (fiddle) en Jef Marinus (pedal steel)!

Billy Bray Band

Bianca en Wim de Vries leerden elkaar in 2014 kennen en deelden dezelfde passie, countrymuziek. Na twee roadtrips door Amerika, waarbij Nashville uiteraard op het programma stond werd Billy Bray Band geboren. In eerste instantie traden zij op als duo of trio en speelden ze bekende en minder bekende countrycovers. De behoefte om ook eigen werk te schrijven groeide alsmaar en heeft uiteindelijk geresulteerd in deze nieuwe EP!


 

Dit evenement is verplaatst van zondag 19 april als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.