MENU SLUIT
vr 21.10.2016
Sixties on Steroids

Birth of Joy

Er zijn weinig bands die de laatste jaren zo ontzettend veel hebben getourd als Birth of Joy. Na 450 shows in 3 jaar tijd bracht de band begin 2016 het nieuwe album Get Well uit. Daarop wordt hun stijl nog verder uitgediept en is er naast de sixties psychedelic rock ‘n’ roll ook meer ruimte voor stoner, grunge, punk en progrock. Birth of Joy is inmiddels één van de beste bands van het land, die daadwerkelijk de wereld over gaat en die eigenlijk iedereen een keer gezien moet hebben.

Het voorprogramma komt van de jonge Achterhoekse rockformatie Spectors Wall die sinds twee jaar aan de weg timmert met hun energieke mix van blues, glamrock en heavy metal. Recht toe, recht toe, zoals alleen Achterhoekers dat kunnen. Hun eerste songs knalden ze op hun debuut-EP Roy’s Kitchen en dat smaakt zeker naar meer. Onbescheiden en snoeiharde rock ’n roll!

 

Jack Daniels gitaar

In samenwerking met Jack Daniels mag Luxor Live een supervette elektrische gitaar en twee gratis tickets weggeven voor het concert van Birth of Joy. Als je op onze facebookpagina het bericht deelt over dit optreden en jezelf op aanwezig klikt (DEEL EN WIN), ding je mee naar een Limited Edition Jack Daniels Tennessee Whiskey elektrische gitaar en maak je kans op twee gratis tickets voor dit concert. Meedoen kan tot 20 oktober! De winnaar krijgt de gitaar uitgereikt tijdens het concert van Birth Of Joy.

Check hier de actie.

Deze avond is een ‘Jack Friday’-avond. Check hier wat dat inhoudt