MENU SLUIT
vr 19.05.2023
Laatste tickets

Black Bottle Riot

Gitaarband Black Bottle Riot stond de afgelopen vijftien jaar veelvoudig in Luxor Live voor een avond vol stevige rock. Op hun nieuwe album That’s Amore laten ze zien dat ze zichzelf steeds weer weten te vernieuwen en te ontwikkelen zonder hun roots te vergeten: blues, soul en rock & roll!

Black Bottle Riot

That’s Amore is het vijfde album, waarin naast de invloeden uit de rock en blues meer dan ooit de soul en de warmte van het analoge geluid klinken. Bij Black Bottle Riot is met de jaren de onderlinge verbinding en het muzikale vakmanschap alleen maar sterker geworden. Zowel op de plaat als op het podium brengt de band hun soulvolle rockmuziek op een zelfverzekerde, no-nonsense manier. Tip voor iedereen die houdt van de ruige bluesrock van The Allman Brothers Band, Tom Petty & The Heartbreakers and Thin Lizzy.

Van Tastik (support)

Het voorprogramma wordt verzorgd door de one-man-rockband Van Tastik! Energiek en duister tegelijk; een onmiskenbare stijl geleid door een stem beladen met een oude ziel. Bij zijn optredens verbindt hij zijn publiek door zijn authenticiteit, muziek en humor. Moge de duisternis met je zijn!