MENU SLUIT
zo 10.10.2021
Support: Aeranea

Blackbriar

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen is te horen op de tot nu toe drie uitgebrachte EPs. Blackbriar speelde shows samen met genre-genoten als Epica, Halestorm, In This Moment, Delain en Mayan.

Blackbriar

Blackbriar heeft tot nu toe alles in eigen beheer kunnen doen! Met inmiddels bijna 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren. Na drie EP’s is het eerste full length album met de titel The Cause of Shipwreck nu uit!

Blackbriar bestaat uit Zora Cock (zang), Rene Boxem (drums), Bart Winters (gitaar), Robin Koezen (gitaar), Frank Akkerman (bas) en Ruben Wijga (toetsen).

 

Aeranea (support)

De Duitse alternatieve metalband Aeranea, opgericht door Stefan Herkenhoff (Beyond The Black), verzorgt het voorprogramma deze avond. De band met frontvrouw Lilly Seth mixt donkere en groovende stijlen met elementen van nu metal, industrial, doom, elektronische muziek, alternatieve metal, pop en symfonische metal.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!