MENU SLUIT
zo 28.01
MORE music by BLANKO clubtour ’23/’24

BLANKO

Artiest, songwriter, multi-instrumentalist en producer BLANKO maakt energieke, dansbare en stevige muziek die een originele visie op rock- en indie/alternatieve muziek laat zien. Met zijn nieuwe album MORE music by BLANKO komt hij met speciaal voor deze tour uitgebreide band naar Luxor Live!
BLANKO

De muziek van BLANKO balanceert op verrassende wijze tussen licht en donker. Zijn live-shows monden altijd uit in een feestje zoals hij in 2022 talloze keren heeft bewezen als support bij The Dirty Daddies, op zijn popronde shows en tijdens zijn eigen clubtour The Lift Off. Je kan BLANKO verder kennen als voormalig gitarist en songwriter van de 3JS en van zijn succesvolle ‘Stop Making Sense’ theaterproject; zijn ode aan de beste concertfilm aller tijden, natuurlijk van de Talking Heads.

Lorem Ipsum (support)

Support komt van de band Lorem Ipsum. De jonge groep maakt palingpunkpop en wordt onder andere door KINK enorm gesteund. De zangeres Michelle Tuijp is de ‘Miche’ die te horen is op de BLANKO single Give What You Got To Give!