MENU SLUIT
do 19.10.2023

Blaudzun

Terwijl zanger en songwriter Blaudzun aan een zevende studioalbum werkt, start hij deze herfst een Nederlandse clubtour met veel nieuwe muziek! Met zijn voltallige band komt hij terug naar zijn geboortestad voor een show met niet eerder uitgebrachte muziek gecombineerd met hoogtepunten uit zijn inmiddels indrukwekkende oeuvre.

Blaudzun

De muziek van Blaudzun wordt gekenmerkt door een unieke mix van indierock en -pop, zijn poëtische teksten en markante stem. Sinds zijn debuutalbum komen recensenten superlatieven tekort om zowel artiest en songs te duiden en prijzen. De (gouden) albums Heavy Flowers en Promises of No Man’s Land brengen hem succes in heel Europa en leveren hem vele prijzen op. Ook het tot nu toe laatste album Lonely City Exit Wounds komt binnen op de nummer-1 positie in de Nederlandse album top-100.

Lov3less (support)

Lov3less brengt een eigentijds geluid waarbij gruizige fuzz-gitaren moeiteloos in elkaar worden gevlochten met elektronische synths. Frontvrouw Simone van Vugt voert je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld; ze beproeft de tegenstrijdigheden van het leven en onderzoekt de scheidingslijn tussen lust en liefde. Je hoorde de eerste single Dead Don’t Feel van dit talent al veelvuldig bij zowel Kink als 3FM. Met band en debuutalbum Corner Cutter gaat ze van zich laten horen. Als voorproefje zie je Lov3less in duo-bezetting als support bij Blaudzun!