MENU SLUIT
vr 10.05.2019
Support: De Boetners

Bökkers

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbussiness. Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden.

Bökkers

Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbithole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de andere nieuwe nummers worden spectaculair gepresenteerd in de Grolsch Brouwerij in Enschede. Bökkers betekent feest!

De Boetners

Het voorprogramma deze avond sluit wel heel mooi op het hoofdprogramma aan. De Boetners maken dezelfde rechttoe-rechtaan rock & roll maar zingen in het Achterhoekse dialect! Deze jongens timmeren keihard aan de weg en presenteerden onlangs hun derde album.