MENU SLUIT
za 30.01.2016
Eindelijk weer uit je dak!

Boogie Nights

Na twee uitverkochte edities in het najaar van 2015 kondigen we de eerste Boogie Nights van het nieuwe jaar aan. Eindelijk weer flink uit je dak gaan op de beste dance hits uit de jaren ’70 en ’80, met verlichte dansvloer, veel discobollen en vaste gastheren Erwin Peters & Rob Spijker.

Boogie Nights

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Kaartverkoop gestart

Kaarten voor deze avond koop je online, of aan de deur (mits beschikbaar). De vorige twee edities waren stijf uitverkocht, wil je deze echt niet missen bestel dan direct online.

Check de aftermovie van de 100e Boogie Nights voor een sfeerimpressie.