MENU SLUIT
za 26.03.2016
Ouderwets uit je dak!

Boogie Nights

Start je Paasweekend dit jaar goed met Boogie Nights! Dans op een verlichte dansvloer tussen de discobollen op de beste dance hits uit de jaren ’70 en ’80.

Boogie Nights

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Silverius (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Kaartverkoop gestart

Reguliere tickets bestel je voor €10 in onze webshop online. Ben je van plan de hele buurt, het voetbalteam, of je vriendinnenclub mee te nemen? Dan kun je hier een groepsticket bestellen en betaal je voor 15 stuks slechts €75(!).

Check de aftermovie van de 100e Boogie Nights voor een sfeerimpressie.