MENU SLUIT
za 18.06.2016
De knallende seizoensafsluiter!

Boogie Nights

Voordat je op reis gaat nog even los op de verlichte dansvloer. Swingen tussen de discobollen op de heetste dance hits uit de jaren ’70 en ’80. Dit wordt de knallende seizoensafsluiter van Boogie Nights. Holiday, celebrate!

Boogie Nights

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Kaartverkoop gestart

Reguliere tickets bestel je voor €10 in onze webshop online.