MENU SLUIT
za 17.10.2015
100e editie met reVue Boney M live show!

Boogie Nights

Zaterdag 17 oktober viert Boogie Nights haar 100e editie in Luxor Live. Tijd voor een feestje dus! Speciaal voor deze gelegenheid pakken ze uit met de reVue Boney M. live show, waarin de voormalige zangeressen en een waardig vervanger voor wijlen Bobby je mee terug nemen naar de hoogtijdagen van de band. Naast al je vertrouwde nostalgische danshits kun je dus ook uit je dak op klassiekers als: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Brown Girl en nog veel meer!

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Kaarten gaan hard

De kaarten voor deze avond gaan enorm hard. Groepstickets zijn inmiddels uitverkocht, gewone kaarten zijn nog wel beschikbaar. Wil je deze niet missen bestel dan nu je ticket.