MENU SLUIT
za 04.02.2017
Don't Stop 'Til You Get Enough!

Boogie Nights

De online kaarten zijn uitverkocht. We reserveren nog 40 kaarten aan de deur voor de late beslissers. Veel plezier!

We gaan weer los op de verlichte dansvloer. Swingen tussen de discobollen op de heetste dance hits uit de jaren ’70 en ’80. Dit wordt weer een knallende editie van Boogie Nights. Don’t Stop ‘Til You Get Enough!

Boogie Nights

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van Luxor Live draagt daar zeker aan bij.

Kaartverkoop gestart

Reguliere tickets bestel je voor €10 in onze webshop online.

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Om dat te belonen zijn er een beperkt aantal groepstickets beschikbaar waarmee 10 personen voor €60 naar binnen kunnen.
Bestel groepstickets uitverkocht