MENU SLUIT
za 02.09.2023
Drie area's met de lekkerste disco, dance en gezelligheid!

Boogie Nights Festival

Alvast een kluisje reserveren? Dat kan HIER.
Let op! Deuren sluiten om 21.00 uur

Na het ongekende succes van vorig jaar vieren we dit jaar nog één keer samen Boogie Nights Festival! Voor de allerlaatste keer vindt dit gezellige feestspektakel plaats bij De Melkfabriek in Arnhem. We gaan de hele dag los in drie area’s op de fijnste disco, dance classics, guilty pleasures en meer!

Flessenloods

De Boogie Nights DJ’s staan garant voor non-stop los gaan op de verlichte dansvloer. Ze draaien de lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren ’70 en 80′. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en Kool & The Gang naar ABBA. Alle toppers komen voorbij en elke track wordt voorzien van bijbehorende videoclips. Al jaren de gezelligste dansavond van Arnhem!

De Vulhal

Ook dit jaar is Sundaypeople in the house! Na het denderende succes van vorig jaar verplaatst de langstlopende clubnacht van Luxor Live van het ketelhuis naar de vulhal waar we samen losgaan op de lekkerste house. Dit jaar zal Sundaypeople samen met het kersverse feestje Vlinder de vulhal van de Melkfabriek op zijn kop zetten!

Ketelhuis

Bij de silent disco van Stille Nacht kun je in het Ketelhuis met drie kanalen switchen en swingen door verschillende decennia, stilletjes genieten van je guilty pleasures en meebléren met all time favorites. Headphones op & gaan!

Extra

Foodtrucks 🍔
Gezelligheid 🎉
Karaoke 🎤
Spelletjes 🎲
& veel meer!

Info

Leeftijd: 18+
Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, 6827 AA Arnhem
Tijd: 14:00 – 00:00 uur