MENU SLUIT
zo 26.04.2020
Afgelast

Boogie Nights Koningsnacht

Dit evenement is afgelast als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlenging van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Er zal geen vervangende datum komen voor dit evenement. Kaartkopers kunnen hun geld terugkrijgen en worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.

Wij vragen om uw begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt.


 

We verhuizen de verlichte dansvloer weer naar de Muzenzaal van Musis voor de feestelijke XL Koningsnacht editie van Boogie Nights! Swingen tussen de discobollen op de heetste dance hits uit de jaren ’70 en ’80. Get Down On It!

Boogie Nights

De Boogie Nights DJ’s staan garant voor een avond lang los gaan op de verlichte dansvloer. Ze draaien de lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren ’70 en 80′. Van Michael Jackson naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en Kool & The Gang naar Abba. Alle toppers komen voorbij en elke track wordt voorzien van bijbehorende videclips. Al jaren de gezelligste dansavond van Arnhem!

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 10 kaarten in 1 x dan mag je voor €10 p.p. mee. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Presented by: Luxor Live & Musis Arnhem.