MENU SLUIT
wo 26.04.2023
Vier Koningsnacht in de iconische Stadsvilla Sonsbeek!

Boogie Nights Koningsnacht

We verhuizen de verlichte dansvloer naar de iconische Stadsvilla Sonsbeek voor een intieme en extra feestelijke Koningsnacht editie van Boogie Nights. Swingen tussen de discobollen op de heetste dance hits uit de jaren ’70 en ’80. Get Down On It!

Boogie Nights

De Boogie Nights DJ’s staan garant voor een avond lang los gaan op de verlichte dansvloer. Ze draaien de lekkerste funk, disco en (Neder-)pop platen uit de jaren ’70 en 80′. Van Bee Gees naar Doe Maar, van Snap naar Tina Turner, van Earth Wind & Fire naar Bob Marley en Kool & The Gang naar ABBA. Alle toppers komen voorbij. Al jaren de gezelligste dansavond van Arnhem!

Willie’s Danspaleis

Willie viert zijn verjaardag in het Grand Café en trakteert jullie op de lekkerste meezingers en allergrootste foute hits van toen en nu. Van De Jeugd naar Hazes, van Paul Elstak naar Anita Meyer, van Britney naar Donnie & Froger en Vengaboys naar Queen. Je weet nu al, dit kan alleen maar goed fout gaan!

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 4 kaarten in 1 x dan mag je voor €20,- p.p. mee. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.