MENU SLUIT
do 26.04.2018

Boogie Nights Koningsnacht

We verhuizen de verlichte dansvloer eenmalig naar de sfeervolle Muzenzaal van Musis voor een feestelijke XL Koningsnacht editie van Boogie Nights! Swingen tussen de discobollen op de heetste dance hits uit de jaren ’70 en ’80. Dit wordt een extra knallende editie van Boogie Nights. Celebrate Good Times, Come On!

Boogie Nights

Als je nog nooit op een Boogie Nights-feest bent geweest, heb je er inmiddels vast wel over gehoord. Tijdens dit feest draaien DJ’s Erwin Peters (Veronica) en Rob Spijker (ID&T, Slam FM) de beste platen uit de 70’s en 80’s. Als geen ander weten zij op welke disco en dancetracks de bezoekers uit hun dak gaan. Zet er een kenmerkende, lichtgevende dansvloer bij en de sfeer van de avond is compleet!

Het mooie en unieke van dit feest is dat de beste funk-, disco- en dancehits van toen niet alleen te horen zijn, maar tegelijkertijd ook te zien zullen zijn op grote schermen. Spijker en Peters beheersen de techniek om tijdens een liveshow niet alleen geluid, maar ook beeld te mixen. Hierdoor komt de muziek nog beter over op het publiek. De sfeervolle ambiance van de Muzenzaal draagt daar zeker aan bij.

Kaartverkoop gestart

Tickets bestel je voor €12 in onze webshop online.

Groepstickets

Kom je met een grote groep? Vinden we leuk! Bestel je 10 kaarten in 1 x dan mag je voor €7,50 p.p. mee. Deze zijn in beperkte oplage te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de Muzenzaal van Musis.