MENU SLUIT
vr 23.03.2018
De gekste theatermuziekgroep van Arnhem duikt de club in

BOT

De show van BOT in Luxor Live is uitverkocht. Op donderdag 22 maart, de dag voor het concert in Arnhem, speelt de band in Merleyn in Nijmegen; hier zijn nog wel kaartjes voor verkrijgbaar!

TICKETS

Soms gaat een goeie band de uitdaging aan om het poppodium eens te verruilen voor het theater. BOT doen het precies andersom: de muziektheatergroep zoekt komend jaar juist het poppodium op!

BOT bestiert al jaren theaterfestivals door heel Europa met groteske muziekvoorstellingen. Markant recht-voor-zijn-raap-theater met eigenhandig gemaakt instrumentarium, ongepolijste poëzie, scherpe randjes en Nederlandstalige liedjes met een groot hart. BOT schuurt, raakt en roert het publiek en probeert tegen de klippen op hoop te putten uit de drek die ‘t leven soms is. De Duitse pers prees de groep als ‘familie van Einstuerzende Neubauten, maar dan kleurrijker en met een grote dosis humor’.

Bij dit concert draait alles om de liedjes, al kunnen de mannen nooit zonder het bijzondere instrumentarium dat BOT uniek maakt. De groep dook de repetitieruimte in om uit te zoeken welke songs podiumwaardig zijn buiten de theatervoorstellingen. Alles werd binnenstebuiten gedraaid, opnieuw gearrangeerd, en voor verschillende songs werden compleet nieuwe muziekmachines gebouwd. In het najaar staat een clubtour op het programma, wees er nu al bij met deze sneak preview!