MENU SLUIT
vr 14.12
Support: The Establishment

Buzzcocks

Deze legendarische Britse punkband van het eerste uur draait al mee sinds 1975. De band werd gevormd nadat de oorspronkelijke zanger Howard Devoto een oproep plaatste op het prikbord van zijn Universiteit en zo gitarist Pete Shelley leerde kennen. Buzzcocks vertaalde de politiek geladen energie van de Sex Pistols naar de ijzersterke popliedjes waar Buzzcocks inmiddels om bekend staat. Met de klassieke eerste singles ‘Orgasm Addict’ en ‘What Do I Get?’ en later ‘Ever Fallen in Love’ zijn ze van enorme invloed geweest.

Buzzcocks

Weinig bands kunnen toppen aan de creatieve energie waarmee Pete Shelley en Steve Diggle met hun Buzzcocks al meer dan 40 jaar origineel en consistent sterk werk afleveren. De show in Luxor Live is de enige show van de band in Nederland op deze tour!

The Establishment

Supportact The Establishment is een nieuwkomer met in de gelederen (ex)leden van bands als Antidote, Brat Pack, Citizens Patrol, Born from Pain en Black Bottle Riot. Zij spelen met punk met een donker goth randje, waardoor de band vaak het Deathrock genre wordt geassocieerd. Denk aan een kruisbestuiving tussen Black Flag, Wipers en Sisters of Mercy. De onlangs verschenen eerste LP ‘Vicious Rumours’, dat uitgebracht werd door diverse (internationale) labels, kreeg in de pers lovende recensies.

Altoooooh!

Let op: als extraatje kan je na de show door blijven dansen bij Altoooooh! Je krijgt namelijk ook gratis toegang tot deze 80’s & 90’s Alternative dansavond. We nemen je mee mee voor een ultieme alto roadtrip!