MENU SLUIT
do 16.11
Fakkeldragers van de Nederlandse poppunk

Call it Off

Call It Off is een viertal uit Eindhoven dat retestrakke poppunk maakt, geïnspireerd door bands als Alkaline Trio, Green Day en Blink-182. Na twee goed ontvangen EPs tekende de band een contract met Sony Music Entertainment en bracht begin dit jaar het album Abandoned uit.

Maurice Bolier (gitaar, vocals), Adrian deLange (gitaar,vocals), Sergei Christian (drum) en Lesley Klaverdijk (bass) tourden al door Europa en China en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco. Ze werden veelvuldig gedraaid op nationale en internationale radio en verzamelden al meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify.

Zoals het hoort in het genre maakt de band catchy liedjes met melodieuze gitaarriffs die na één keer horen al niet meer uit je hoofd te krijgen zijn. De band heeft zich het laatste jaar goed ontwikkeld en mocht zich al de fakkeldrager van de Nederlandse poppunk noemen. Met tomeloze energie gaan de jongens nu voor wereldwijd succes!