MENU SLUIT
zo 10.10.2021

Candy Dulfer

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Met een vernieuwde band brengt ze, naast gerevampte versies van Candy-klassiekers, een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album!

Candy Dulfer

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa en haar legendarische liveshows. Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily was here’) en natuurlijk Prince – waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen – zowel in de studio als op het podium – met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.

Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In haar vernieuwde band spelen onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) en de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!