MENU SLUIT
zo 09.05

Candy Dulfer

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows en festivals. Met een vernieuwde band brengt ze, naast gerevampte versies van Candy-klassiekers, een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt!

Candy Dulfer

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend dankzij haar platinum debuutalbum Saxuality, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa en haar legendarische liveshows. Candy’s succes begon met de geruchtmakende samenwerkingen met Dave Stewart (de wereldwijde nummer 1 hit ‘Lily was here’) en natuurlijk Prince – waaronder zijn ‘Partyman’ video, de baanbrekende Musicology Tour en hun optreden bij de Grammy Awards met Beyoncé. Candy werkte verder samen – zowel in de studio als op het podium – met muzieklegendes als Van Morrison, Pink Floyd, Maceo Parker, Aretha Franklin, Angie Stone, Sheila E., Lionel Richie, Chaka Khan, Mavis Staples, Joss Stone, Living Colour en vele anderen.

Haar liveoptredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In haar vernieuwde band spelen onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) en de 20-jarige drumsensatie Kick Woudstra.


Dit evenement is verplaatst van 21 februari als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.