MENU SLUIT
za 10.02.2018
On-Ganse Carnaval

Carnaval zaterdag

Ook dit jaar viert de Arnhemse carnavalsvereniging On-Ganse vijf dagen feest in Luxor Live.

Alle informatie over de vereniging en de feesten kunt u vinden op www.onganse.nl
Voorverkoop van alle avonden en middagen gaat via de website van de On-Ganse. De ‘Bestel Tickets’ button op deze pagina brengt u er automatisch naar toe. U kunt ook kaartjes kopen bij de Party Grim Carnaval Shop in de Koningstraat.

Carnavalszaterdag

Deze avond start met een korte zitting, waarna de zaal op zijn kop wordt gezet. Een knallende start van vier dagen On-Ganse carnaval in hartje Arnhem. Verschillende dweilorkesten nemen je mee langs diverse swingende hits en echte meezingers. De eigen hofkapel zorgt in de bovenzaal voor een relaxte entourage waar het goed toeven en bijkletsen is. Uiteraard verwachten wij jullie in je mooiste carnavalsoutfit, om in stijl te beginnen aan vier dagen On-Ganse carnaval!

Entree: € 11,-

Aanvang: 20.11 uur

Kindermiddag (deze is nog niet uitverkocht)

’s Middags vindt de Kindermiddag van Carnavalsvereniging de On-Ganse plaats in Luxor Live in Arnhem voor alle kleine prinsessen, ridders, piraten, lieveheersbeestjes en alle andere mooi verklede jongens en meisjes. Deze middag staat vol met optredens van onze muziek- en dansgroepen en activiteiten zoals schminken, ballonvouwen en natuurlijk feesten. Ook kun je weer een foto maken in de photobooth (en deze foto kun je direct meenemen). Kom op je mooist verkleed en misschien win jij wel de prijs voor de beste outfit!

De kindermiddag start om 14.11 en duurt tot 17.00 uur. Entree is € 5,00

Entree € 5,00

Aanvang: 14.11 uur