MENU SLUIT
za 12.12.2015
Juxtapose

Casper Tielrooij & Cinema Royale

Juxtapose, de eigenzinnige dansavond voor een ieder die houdt van onverwachtse combinaties, komt met twee wel heel bijzondere gasten: Casper Tielrooij & Cinema Royale.

Casper Tielrooij

Een van de mannen achter het roemruchte Dekmantel is Casper Tielrooij. Dat dit, inmiddels wereldwijde, label garant staat voor kwaliteit, diversiteit en experiment hoor je gek genoeg regelrecht terug in zijn DJ sets. Naast de nodige dosis Amerikaanse house en techno neemt Casper je mee op zijn reis in de wereld van disco, Afro en Braziliaanse beats. Groots, spannend en een tikkeltje mysterieus.

Cinema Royale

Cinema Royale is een obsessieve platenverzamelaar wiens passie voor het delen van tijdloze muziek hem heeft gebracht waar hij nu is. Hij is een meester in het mengen van een diversiteit aan genres, altijd gericht op het aan elkaar breien van een betoverende soundtrack. Hij kiest kwaliteitsmuziek om de perfecte stemming te creƫren. Hij switcht moeiteloos van Boogie en Disco, naar Eighties, Afro, Braziliaanse tunes en wulpse dans vibes. Dit alles gemengd op een manier die zo slick is, dit heb je nog nooit meegemaakt.

Juxtapose Sounds

Support komt van Juxtapose Sounds, het collectief van resident Juxta DJ’s die echt nooit teleurstellen maar je laten dansen tot je blaren op je voeten krijgt.