MENU SLUIT
do 09.03.2023
FRACTALNOIA EP Release

Cassandra Onck

De Arnhemse artieste Cassandra Onck presenteert de release van haar nieuwe EP met de titel FRACTALNOIA in de bovenzaal van Luxor Live! De EP is gebaseerd op een persoonlijke zoektocht naar nieuw houvast, wanneer je ervaart dat de belangrijkste dingen in het leven niet maakbaar zijn.

Cassandra Onck

A: Wetenschapper, B:  zangeres of C: schrijver? Als het aan Cassandra Onck ligt is het antwoord altijd D: al het bovenstaande. Het nieuwsgierigste meisje uit de klas ontdekte al vroeg dat je de belangrijkste dingen in het leven leert door ze te doen. Nu zingt ze over de vragen die we op school niet stellen en belichaamt ze de verbinding tussen kunst en wetenschap. Haar scherpe Nederlandstalige teksten zijn een liefdevol wapen tegen vastgeroeste kaders.

In 2022  verraste Cassandra het publiek van Meau en Fresku met een aftershow in TivoliVredenburg en speelde ze op de podia van o.a. Mensen Zeggen Dingen en het Valkhoffestival. De eerste singles van haar nieuwe EP zijn al terug te horen in diverse playlists, waaronder die van 3voor12 en de Indiepuntnl lijst op Spotify.

Tim Lenders, Jesse Laport en Mirte van den Bos (support)

De bovenstaande drie Arnhemse spoken word kunstenaars/podiumdichters delen in een speciaal voorprogramma hun eigen perspectief op de thema’s van Cassandras EP FRACTALNOIA.