MENU SLUIT
zo 31.10
British Blues Act of the Year

Catfish

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Britse bluesrockband Catfish is een band met een geweldige live-reputatie die al diverse keren de prijs van Blues Act of the Year in eigen land won. Dit is met name te danken aan de indrukwekkende frontman; de nog maar 24 jaar oude gitarist/zanger Matt Long.

Catfish

Catfish bracht drie albums uit waarop je blues, rock, gospel en vele andere invloeden hoort. Het nieuwste album Burning Bridges kwam in 2019 uit en ontvangt alleen maar uitstekende reacties. Deze nog relatief jonge en getalenteerde band speelt met een zeldzaam grote intensiteit, passie en overtuiging. Gevaarlijk goed!


Dit evenement is verplaatst van 27 november 20120 als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.