MENU SLUIT
zo 29.05.2022
Support: néomí

Celine Cairo

De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze drie jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger. Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze het prachtige nieuwe album Overflow op.

Celine Cairo

In Luxor Live speelt ze met haar vaste band de dromerige liedjes van het nieuwe album live. Ook zullen enkele van haar oude pareltjes, waaronder het dromerige ‘Hibernate’ dat al ruim 7,5 miljoen keer gestreamed werd, niet op de setlist ontbreken. Misschien ken je haar warme stemgeluid zonder het te weten, van de Hey, Het Is OK-campagne die ze samen schreef en zong met Jorrit Kleijnen van HEAVN.

“Overflow is een sensationeel goed album vol prima songs, wonderschone klanken en vooral betoverend mooie zang, die het album tot grote hoogten optilt” – Erwin Zijleman (dekrentenuitdepop)

néomí (support)

Folk-pop singer-songwriter néomí (Neomi Speelman) vertelt authentieke en oprechte verhalen in haar prachtige dromerige liedjes. 2020 Zou het doorbraakjaar worden voor néomí toen ze haar eerste singles opnam met de Britse ingenieur/producer Edd Hartwell (Tom Walker, Birdy, Tom Odell), en werd uitgenodigd voor optredens in het buitenland. De pandemie en persoonlijke zaken gooide roet in het eten, maar haar muziek ga je zeker horen!