MENU SLUIT
wo 07.11.2018
& Slagwerk Den Haag

Club Guy & Roni

De voorverkoop voor deze show loopt via de website van Stadstheater Arnhem.

Stadstheater Arnhem en Luxor Live presenteren de voorstelling Mechanical Ecstasy door Club Guy & Roni + Slagwerk Den Haag in de grote zaal van Luxor Live.

Eind jaren tachtig veroorzaakte de opkomst van de dance een revolutie in de uitgaansscene. Een tijd waarin internet nog niet bestond en alles met een ultieme ‘Do It Yourself’ mentaliteit werd uitgevonden, met de Amsterdamse RoXY als theatraal middelpunt. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag laten feest en voorstelling dwars door elkaar heen lopen en brengen met Mechanical Ecstasy een ode aan de rave party’s van toen. De muziek van Jan-Bas Bollen en Thijs de Vlieger (NOISIA) wordt live gespeeld door de slagwerkmannen. Elf dansers, een actrice en drie musici laten zich door beats de weg wijzen tussen het publiek door.

Concept en choreografie: Guy Weizman en Roni Haver
Muziekcompositie: Jan-Bas Bollen en Thijs de Vlieger (NOISIA)
Spel: Veerle van Overloop en Maartje van de Wetering
Dans: Camilo Chapela, Angela Herenda, Harold Luya, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly e.a.
Livemuziek: Niels Meliefste, Enric Monfort en Frank Wienk

Mark Vibe (Club Looney)

De afterparty met DJ Mark Vibe trekt het gevoel van deze voorstelling nog even ultiem door! Mark was in de begin jaren ’90 resident van de beruchte Club Looney houseparty’s in Luxor Arnhem. Clubavonden die zich landelijk gezien konden meten aan die van de RoXY. The real deal!

De bestelbutton op deze pagina brengt u naar de website van Musis/ Stadstheater Arnhem