MENU SLUIT
za 13.02.2016
Luxor Night Live: electro & acid

Dagschotel XL ft. T. Raumschmiere (live)

De online voorverkoop is gesloten, er zijn nog voldoende kaarten aan de deur verkrijgbaar voor €10.

In de nacht naar Valentijnsdag zullen de deuren van Luxor Live geopend worden, alwaar een Dagschotel vol audiovisuele verleidingen geserveerd zal worden, op een bedje van zacht fluweel, zacht en zoet, als een verse suikerspin die smelt op je tong.

T. Raumschmiere

Laat je betoveren door de god van de romantiek, T.Raumschmiere, die met zijn lieflijke deuntjes alle harten sneller doet kloppen. Dat is een omschrijving die het beste zou passen in deze Valentijnsnacht. Maar nee, deze Duitse electroproducer-veteraan krijgt met zijn tomeloze energie zelfs een biologie leraar aan het dansen.

Marco Haase, beter bekend onder de naam T. Raumschmiere, komt voor deze (anti-) Valentijns dansnacht all the way from Germany naar Luxor Live. In zijn koffer zit ongetwijfeld random noise muziek, vol kreunende techno, snotterige electro en abstracte hip hop.

De biografie van deze man was te lang voor Google Translate om te vertalen. Misschien zegt dat al voldoende. Zijn honderden, honderden live DJ optredens over de hele wereld staan bekend als legendarisch podiumbrekend (letterlijk); “He jumped around so violently that audience members has to prevent him from knocking his equipment to the ground”, (The New York Times).

De naam is een cut-up uit de titel van het korte verhaal ‘Die Traumschmiere’ (vertaling: The Dream Cops) door Burroughs. De Duitse titel ontvouwt verschillende betekenissen: TRAUM = droom, onderbewustzijn, RAUM = ruimte, locatie en SCHMIERE = vet, smeermiddelen, uitstrijkje, spread (maar ook slang voor de politie). Open je ogen en bedek je oren, want deze vuile electro en acid komt hard.

Chefs de Partie

En ook Chefs de Partie zullen je de meest begeerlijke lo fi-hi fi-indieschmindie-techy-spacesynth-Italo-disco-electro-house-hiphop-bass toefluisteren die je hartstochtelijkste dromen zal overtreffen.

Tropical Slut

In de benedenruimtes stelt het Tropical Slut collectief een Knuffelrock® compilatie samen met de meest zwoele italo, new wave, house, funk, afro, disco, acid en meer.

En nog veel meer…

Er staat nog een hele bouquetreeks aan acts voor je klaar die zich de komende tijd zullen blootgeven. Houd het FB event daarom goed in de gaten!

Dagschotel XL

Nog nooit bij een Dagschotel XL geweest? Check hieronder de registratie van The Haantjes tijdens de vorige editie met o.a. Le Le Soundsystem. Verder in de movie carrousel een opname van T. Raumschmiere, live in actie.

Early birds uitverkocht

De early birds voor deze avond zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten zijn NU online beschikbaar voor maar €10.