MENU SLUIT
do 28.03
Support: Capital 33

DAN Mango

DAN Mango, het project van zanger en multi-instrumentalist Dante van Hasselt, beweegt zich op het snijvlak tussen soulvolle, eigentijdse popsongs en een drang naar zeggingskracht, authenticiteit en muzikaliteit. Deze avond presenteert DAN Mango het debuutalbum Leave It All To Me in de bovenzaal van Luxor Live!

DAN Mango

Geïnspireerd door acts als Dominic Fike en Anderson .Paak aan de ene kant en Arctic Monkeys of Car Seat Headrest aan de andere kant is het resultaat een geluid dat je niet vaak hoort. Tel daarbij op dat zijn band live nog een flinke dosis rauwheid en energie exposeert en je weet dat je een optreden van Dan Mango niet snel zult vergeten! Het debuutalbum vertelt verhalen rondom het thema Spotlight Effect waarbij de verschillende nummers steeds meer emotie laten horen. De eerste single Calm Down kan je nu al checken op alle streaming platforms!

Capital 33 (support)

Altijd al willen weten hoe een blik energydrank klinkt? Capital 33 is een jonge, energieke band die je het best kan scharen onder alternative rock. Voor fans van Royal Blood en Twenty One Pilots.