MENU SLUIT
do 16.05.2019
Elektrisch & met band.

Daniël Lohues

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen 25 jaar.

Daniël zegt er zelf dit over: “Het wordt dampen, een popconcert, rock and roll, of hoe het ook heet. Fender om de hals. Gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop”.

Daniël Lohues

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

Tijdens de clubtour zal de liveplaat (ook op vinyl als luxe dubbelaar!) te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn. De band: Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Fokko (support)

Support komt van Fokko. De voormalig frontman van het populaire Want Want is herboren en klinkt frisser, cynischer en scherper dan ooit. Fans van Weezer, The Hives en Nirvana kunnen hun hart ophalen aan Fokko, maar dan gewoon in het Nederlands!