MENU SLUIT
wo 17.04
Support: SugaRiff

Danny Bryant

De Britse gitarist en zanger Danny Bryant komt naar Luxor Live op de tour rondom zijn nieuwe studioalbum Rise dat op 24 september van dit jaar zal verschijnen. Bryant speelt een spannende mix van blues, rock en singer-songwriter en klinkt op het nieuwe album dat geproduceerd werd door Grammy-winnaar Ian Dowling (o.a. Adele) moderner dan ooit!

Danny Bryant

Voor het bekende Britse muziekblad ‘Classic Rock Magazine’ is Danny Bryant een “National Blues Treasure”, een titel die de uitzonderlijke gitarist heeft verdiend door hard te werken en onvermoeibaar te toeren. Slechts 42 jaar oud, heeft Bryant een naam voor zichzelf gemaakt in de Europese blues scene gedurende bijna twee decennia, en speelde meer dan 2500 club en festival optredens voor zijn vele fans, en wordt beschouwd in de industrie als een van de beste van de beste.

SugaRiff (support)

De in Arnhem en omstreken bekende zanger/gitarist Lain Barbier, drummer Jusso Whistler, gitarist Cyril Whistler en bassist Mauricio guerra Lopez besloten in de coronaperiode een album te produceren met materiaal geschreven door alle vier de bandleden. Hoewel heel verschillend klonken de songs samen heel goed. Live ontwikkelden ze een heel natuurlijk en energiek eigen bandgeluid.