MENU SLUIT
do 31.03.2022
Support: Marise

Darlyn

Zes jaar geleden startte de band Darlyn, die met een voorliefde voor muziek uit de vroege jaren ’70 een goede balans weet te vinden tussen roots en moderne popmuziek. Sterk songmateriaal wordt op een muzikaal verrassende manier uitgevoerd.

Darlyn

Uptempo, soms intiem en klein, dan weer dampend en rockend. Catchy songs en muzikaal vakmanschap vormen de basis waarop zangeres Diwa Meijman kan schitteren. Met speels gemak zingt ze verhalen over liefde, angst en dromen, met woorden die je aan het denken zetten en tegelijk ruimte voor interpretatie laten. Darlyn scoorde met hun unieke sound op singles ‘Stepping Stone’ en ‘I Think We’re Alone Now’.

Tijdens de pandemie heeft de band zich ontwikkeld op tekstueel vlak, maar ook in geluid en productie. De nieuwe single ‘Take Me Home’ is het resultaat en de eerste van hun tweede album. Op de tour in 2022 en dus bij de show in Luxor Live zal Darlyn in plaats van één album, meteen twee albums in één show presenteren.

Marise (support)

De 18-jarige Marise won al diverse grote prijzen bij verschillende singer-songwriter competities. Ze zingt pakkende of humorvolle teksten en begeleidt zichzelf op piano of gitaar.  Ze was al te bewonderen in het Amsterdams Concertgebouw en op festivals als Lowlands tot Mañana Mañana.