MENU SLUIT
do 31.03
Support: Marise

Darlyn

Darlyn is een zeskoppige Amsterdamse band met een sound die naar eigen zeggen raw, rootsy & free klinkt. Wie Darlyn kent van hun hit Stepping Stone uit 2016, zal verrast worden door de manier waarop de band zich heeft ontwikkeld. Met een nieuwe drummer in de gelederen nam de band nieuwe muziek op, die spannende invalshoeken laat horen tussen actuele pop, indie en folk en een diepe buiging maakt naar de jaren ‘60 en ‘70.

Darlyn

Het resultaat is een fris en actueel geluid op het debuutalbum van de band getiteld Was It A Dream, dat met veel sprankeling en vibe uit je speakers knalt. Voor het eerst integreert Darlyn spaarzaam electronische beats in het geheel. Vertrouwd is het grote vocale talent van zangeres Diwa Meijman die af en toe alle remmen loslaat. De singles waren al veelvuldig te horen op NPO Radio2 en 3FM. Daarnaast spatte de band van de beeldbuis bij De Wereld Draait Door.

Marise (support)

De 18-jarige Marise won al diverse grote prijzen bij verschillende singer-songwriter competities. Ze zingt pakkende of humorvolle teksten en begeleidt zichzelf op piano of gitaar.  Ze was al te bewonderen in het Amsterdams Concertgebouw en op festivals als Lowlands tot Mañana Mañana.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!