MENU SLUIT
za 29.01
UK techno legend meets Berlin hype

Dave Clarke + Hyperaktivist

UK techno legend Dave Clarke is back! Samen met de Venezolaanse technosensatie Hyperaktivist en Distøne nemen we je mee op een crazy techno trip!

Line-up

Dave Clarke (UK)
Hyperaktivist (VE)
Distøne

Dave Clarke (UK)

Het is altijd weer spannend als Dave Clarke naar Arnhem komt. De Britse DJ/producer blijft continu vernieuwen met zijn eigengereide technosets die over het algemeen de status legendarisch dragen. Hij is bovenal erg selectief met zijn DJ optredens dus je weet, dit wordt er weer één voor in de boeken!

Hyperaktivist (VE)

De in Venezuela geboren, in Berlijn woonachtige, technosensatie Hyperaktivist schudt de scène in én buiten Berlijn op met haar karakteristieke energieke sets. Ze switcht razendsnel tussen 90’s techno en old school tracks met veel percussie en latin invloeden.

Distøne

Met een release op het Dynamic Reflection label en diverse boekingen bij Basis, Perron en Doornroosje is het niet meer dan logisch dat de getalenteerde Arnhemmer Distøne deze avond inluidt. One to watch!

Presented by Luxor Night Live


 

Dit evenement is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!