MENU SLUIT
za 18.06.2022
UK techno legend terug in Luxor Live!

Dave Clarke + Lee Ann Roberts

Kaarten gekocht voor 4 april of 3 oktober 2020, of 22 mei 2021, of 29 januari 2022 blijven geldig voor de show van 18 juni 2022.

UK techno legend Dave Clarke is back! Samen met de Zuid-Afrikaanse technosensatie Lee Ann Roberts en Distøne nemen we je mee op een crazy techno trip!

Line-up

Dave Clarke (UK)
Lee Ann Roberts (SA)
Distøne

Dave Clarke (UK)

Het is altijd weer spannend als Dave Clarke naar Arnhem komt. De Britse DJ/producer blijft continu vernieuwen met zijn eigengereide technosets die over het algemeen de status legendarisch dragen. Hij is bovenal erg selectief met zijn DJ optredens dus je weet, dit wordt er weer één voor in de boeken!

Lee Ann Roberts (SA)

De in Zuid-Afrika geboren Amsterdamse Lee Ann Roberts brak door met haar debuut release op het Spaanse label Suara waarmee ze nummer 2 bereikte in het ‘hard techno’-genre van Beatport. Met optredens bij onder andere AVALON, Secret Solstice, BPM, DGTL en Verknipt is Roberts onderhand niet weg te denken uit de hedendaagse techno scene!

Distøne

Met een release op het Dynamic Reflection label en diverse boekingen bij Basis, Perron en Doornroosje is het niet meer dan logisch dat de getalenteerde Arnhemmer Distøne deze avond inluidt. One to watch!