MENU SLUIT
za 27.01.2018
Luxor Night Live presents

Dave Clarke + Courtesy

Dave Clarke – The Baron of Techno – is back! Na 14 jaar een nieuw album én nieuwe energie voor zijn toch al legendarische dj sets. Met special guest Courtesy (DK) neemt ie je mee op een crazy techno trip!

Dave Clarke (UK)

Het heeft 14 jaar moeten duren voor Dave een nieuw album uitbracht. “The Desecration of Desire” komt in oktober dit jaar uit op het Engelse label Skint en “voelt meer als een boek, een chronologie”, aldus de Britse dj/producer. Het kostte hem bijna twee jaar om het album op te nemen, waardoor hij (mede door een heftig auto ongeval in Servië) ook selectiever is gaan worden met zijn dj optredens. De optredens die hij wél doet vult ie met meer energie en eigenheid dan ooit tevoren. Je weet, dit wordt uniek!

Courtesy (DK)

Ze behoort tot één van de snelst groeiende dj’s van Europa op dit moment. Najaaraq Vestbirk, geboren in Groenland en woonachtig in Copenhagen, heeft een stijl met duizelingwekkende contrasten. Kale techno beats die clashen met gebroken ritmes, duistere atmosferen die vol zijn van warmte en verfijnde electro met ravey breaks. En dat alles in één kloppend geheel. Mede door die unieke sound reist ze nu de hele wereld over en staat in de belangrijkste clubs zoals Concrete in Parijs, Berghain/Panoramabar in Berlijn, De School in Amsterdam en nu dus ook in Luxor Live!

Naim Abu

De getalenteerde techno DJ Naim Abu krijgt de belangrijkste taak van de avond. De curator van ABSTRACT gaat het fundament leggen met een openingsset vol verfijnde ambient soundscapes, squeaky elektronica en genadeloze techno knallers.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start maandag 9 oktober om 10:00.

Early: uitverkocht
Regular: uitverkocht
Late: €17

Presented by Luxor Night Live