MENU SLUIT
vr 08.01.2016
David Bowie Birthday Party

Ground Control

Deze show is uitverkocht. Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen terwijl je wel kaartjes hebt, bied deze dan aan via het FaceBook Event of via Ticketswap.

Op deze dag (8 januari 2016) wordt David Bowie 69 jaar!

Om zijn eigen verjaardag te vieren brengt de Britse muzikant een nieuw album getiteld Blackstar uit. In Luxor Live vieren wij de verjaardag van het pop-icoon op gepaste wijze: met een optreden van de Bowie Tribute Band: Ground Control.

Met vuur en passie spelen zij Bowie-nummers, soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf. Van ‘The Man Who Sold The World’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.

De band bestaat uit bekenden in de Arnhemse muziekscene: Ries de Wit (vocalen), Hans van Binsbergen (gitaar), Coen van Woerkom (basgitaar), Peter De Belie (gitaar), Bart Smits (toetsen) en Jago Agricola (drums).

Op deze bijzondere avond wordt de band aangevuld met twee special guests.  Marc Kamphuis en Floor Kraayvanger (Etta James Experience)!