MENU SLUIT
do 07.12.2017
Support: Inge van Calkar

De Dijk

Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar voor deze show.

Houd eventueel het FaceBook Event of Ticketswap in de gaten voor het geval iemand door onvoorziene omstandigheden van zijn/haar kaartjes af wil. En vooral: zorg dat je de volgende keer niet te lang wacht met het bestellen van tickets voor je favoriete band!

In 36 jaar tijd evolueerde De Dijk van rammelende Nederpopband van begin jaren tachtig tot de stomende rock- en soulmachine van nu.

Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan twintig albums, ontving alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en speelde zo’n beetje overal waar er te spelen viel. Dit jaar brachten zij hun meest recente album Groef uit met daarop nieuwe liedjes en speciale arrangementen van klassiekers. Schitterend voor in het theater, maar nu is het gewoon weer tijd voor die stomende rockshow. Met hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ mag dit ook deze maal geen probleem worden.

Inge van Calkar

Inge van Calkar kan je nog kennen van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Maar haar smaak, stijl en aanpak is veranderd. Haar akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische Fender Jazzmastergitaar en de liedjes kregen een elektronica injectie. Haar nieuwe muziek laat zich omschrijven als catchy alternatieve pop. P.J. Harvey met soms een vleugje psychedelica en een snufje James Bond.