MENU SLUIT
za 30.10.2021
EXTRA SHOW: LAATSTE TICKETS

De Jeugd Van Tegenwoordig

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Get Post Modern with De one and only Jeugd Van Tegenwoordig! De show die thuis al begint bij de selectie van uw garderobe. Een witte sensatie. Dresscode wit.

Luxor en Musis halen De Jeugd Van Tegenwoordig terug naar Arnhem! Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo gaan POMO met hun 2021 Clubtour.

De Jeugd Van Tegenwoordig

Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd Van Tegenwoordig een revolutie met ‘Watskeburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’, ‘De Formule’ en recent ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten AFAS Live meerdere malen uit. Vorig jaar beleefde De Jeugd een voorlopig hoogtepunt met vijf dagen achter elkaar een strak uitverkochte Melkweg én een 1000e show in een uitverkocht Olympisch Stadion!

POMO Tour (Post Modern)

De Jeugd komt voor het eerst sinds 2014 met een clubtour naar Arnhem. Get Post Modern en selecteer je meest sensationele outfit want de dresscode is wit.

Deze show vindt plaats in de Parkzaal van Musis.